25/12/12

Επιστροφή!


27/12/2012

Νέο ξεκίνημα λοιπόν για το blog ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας από τον ιντερνετικό κόσμο. Δυστυχώς, τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας πλέον έχουν αλλάξει κι όσο και αν μας κακοφαίνεται έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, εκτός από τις ζωές όλων και το μπάσκετ. Παρόλα αυτά, όταν αγαπάς κάτι δεν πρέπει να το παρατάς, αλλά να το συνεχίζεις. Γι αυτό αποφάσισα η φωνή μου για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό να συνεχίζει να ακούγεται μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, έστω και διακεκομμένα.

Το μόνο που μένει, είναι να ξεκαθαρίσω εκ νέου τη θέση μου σχετικά με τις εξελίσεις και την πορεία του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και έπειτα.

Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος επικράτησε ένας ασυνήθιστος κλυδωνισμός στις τάξεις της ομάδας και είδαμε πολλά πρόσωπα να κουνάνε μαντήλι. Σίγουρα, η πιο μεγάλη ''βόμβα'' που έσκασε ήταν η απρόσμενη απομάκρυνση του πρωτομάστορα του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί και ίσως να μην τους μάθουμε ποτέ, ωστόσο παρατηρείται εδώ και μήνες μια στοχευμένη προσπάθεια απαξίωσης των χειρισμών του νέου προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, από τα μέσα ενημέρωσης και από κάποιους δήθεν υποστηρικτές που θέλουν το ''καλό'' της ομάδας. Κάπου εδώ έρχομαι να δηλώσω κάτι για την διοίκηση...

Στηρίζω μέχρι τέλους την οικογένεια Γιαννακόπουλων που τόσα χρόνια προσφέρει στον Παναθηναϊκό, τον έχει φτάσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και συνεχίζει να βγαίνει μπροστά ακόμα και με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες. Κάθε αγνός φίλαθλος του Παναθηναϊκού οφείλει να πράξει το ίδιο, εφόσον όλοι γνωρίζουμε ότι κανείς δεν θα αγαπήσει αυτό το μπασκετικό κόσμημα που ονομάζεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όσο αυτοί. Όποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και ρήγματα στα θεμέλια της ομάδας γράφοντας περίεργα άρθρα ή μιλώντας με ύπουλους υπαινιγμούς προωθώντας σενάρια περί εσωτερικού πολέμου πολύ απλά δεν είναι Παναθηναϊκοί ή εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για τη νέα(μετά-Ομπράντοβιτς) εποχή με τον Αργύρη Πεδουλάκη πλέον στο τιμόνι. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και πρέπει να κάνουμε υπομονή(μια λέξη που ακούγεται κάπως...). Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού καλώς ή κακώς δεν ήταν ο πιο στοχευμένος και τον τελευταίο καιρό έγιναν κάποια ξηλώματα-μπαλώματα για να έρθει το ρόστερ στα μέτρα του. Αισίως, περάσαμε στο top16 και θα αντιμετωπίσουμε σε αυτήν τη φάση πολύ δυσκολότερους αντιπάλους. Το πως αποδίδει η ομάδα θα το βλέπουμε μέσα από κάθε αγώνα και θα το σχολιάζουμε/κριτικάρουμε ανάλογα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters

| Green Dunk: Παναθηναϊκός - Μπάσκετ © 2009. All Rights Reserved | Design by Dom1n@tor | Back To Top |