5/9/10

Το "κύκνειο άσμα" ενός ΗΓΕΤΗ!



Ξάφνιασε τους πάντες ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία, ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες πως αποσύρεται από την Εθνική.

Ο παικταράς και αρχηγός του Παναθηναϊκού έριξε τη... βόμβα λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία στη φάση των "16" του Μουντομπάσκετ.

παρακάτω οι δηλώσεις για την αποχώρησή του...


"Για μένα αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ενημέρωσα τα παιδιά στα αποδυτήρια και τους ευχαρίστησα για όλα όσα περάσαμε. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Καταφέραμε να φέρουμε επιτυχίες με το εθνόσημο, αλλά κάθε κύκλος τελειώνει κάποτε", τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και συνέχισε:

"Κάποια πράγματα αρχίζουν και τελειώνουν. Το έζησα όλο αυτό με την Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

Στην ερώτηση, τι κρατάει από την πορεία του στην Εθνική, ο Διαμαντίδης επισήμανε: "Σίγουρα δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο. Το πανευρωπαϊκό που κατακτήσαμε στο Βελιγράδι ήταν πολύ σημαντικό και την επόμενη χρονιά πήγαμε στην 2η θέση του κόσμου. Στενοχώριες και χαρές, επιτυχίες και αποτυχίες ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα".


___

ΔΗΜΗΤΡΗ σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει ως παίχτης της Εθνικής. Η συνεισφορά σου στο ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστια και αποτελείς το ''Μέγα'' σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού, καθώς με το ήθος, το ταλέντο σου, την τιμή και την ψυχή που καταθέτεις στο παρκέ είσαι παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Είσαι ο άνθρωπος που παίρνει πάντα τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή. Λένε ότι κάποιος πρέπει να ξέρει πότε να σταματήσει και εσύ το έκανες σε μια δύσκολη περίοδο δείχνοντας τον πραγματικό αρχηγό που κρύβεις μέσα σου. Δημήτρη Διαμαντίδη είσαι ο απόλυτος ΗΓΕΤΗΣ που κάθε ομάδα χρειάζεται και το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη νεότερη ιστορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι θα μπορούμε να σε απολαύσουμε ως παίκτη της αγαπημένης μας ομάδας, κατακτώντας ολοένα και περισσότερους τίτλους με το τριφύλλι στο στήθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters

| Green Dunk: Παναθηναϊκός - Μπάσκετ © 2009. All Rights Reserved | Design by Dom1n@tor | Back To Top |